The Matrix of Life

Posted on November 28, 2007. Filed under: act, Art, dna |

 I have some trouble these days – and think a A LOT. and I have to say the size of the Matrix is starting to be a little big – what ever I think of there is a new dimension… Am I wacked – probobly yes….

Google search: mathematical multidimensional matrix

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

7 Responses to “The Matrix of Life”

RSS Feed for It´s all about luck – and optimising the 650k hours in life Comments RSS Feed

???

What are you saying? Don’t get it?

I think you need to relaxe and find yourself again. Spend time doing some spiritual shit or something. Just take some time off, and let your workers work! You seem stressed out!

Well your going through a lot. Take it easy when you can. It will pass. Take some different kinds of chances, hey, i’m in cphgn, lets go for a beer.

“Jack of all trades master of none” Comes to mind, and I agree with above 2 posters.
Actually a bit feminin – Males are normally a bit more focused. No pun intended. Go to Polynesia for a week or 2, sit a a beach-bar and think BIG.

Skriver dansk.
– Jeg kan ikke overskue at formulere mig pænt.

Jeg havde egentlig bestemt mig aldrig at skrive på din blog igen, da jeg en periode misbrugte den til at se hvor mange der ville hoppe over på min. Irriterende eksperiment for dig:) Droppede bloggen, for har man ikke noget at sige er det lige så tidsspilde som en myspace profil!!

Det er sjovt (eller det ved jeg ikke om det er), men jeg har det på samme måde. Jeg tænker også alt for meget. Har lige læst Bill Bryson’s ‘A Short Story of Nearly Everything’, og har derfor gjort ekstra dybe tanker omkring livet, om hvor lidt vi betyder (nemlig ingenting) og hvor hurtigt det er forbi. Nogen gange ville jeg ønske at jeg var så snot hamrende uintelligent, at jeg bare gjorde det alle andre gjorde; fik et eller andet lortejob, og en klam kone fra vestegnen (hvor jeg er fra) og så havde det hyggeligt til min dages ende, med de traditionelle familiesammenkomster, etc.

Den sidste uges tid har der ikke skulle særlig meget til at pisse mig af, jeg har dog været god til at brænde det inde så ingen har lagt mærke til det. I mit tilfælde er det ikke en pause der skal til (som de andre skriver du bør). I mit tilfælde er det at det lortefirma jeg har brugt over et halvt år på og nogle hundrede tusinde bliver færdigt. Jeg glæder mig så meget til det er klar til launch. Jeg ville ønske at jeg kunne lægge mig til at sove og når jeg næste gang stod op var det færdig.

Jeg vil lige benytte lejligeheden til at sige tak til dig Morten. Jeg har tonsvis af idéer til forretninger jeg vil etablere, og ‘i gamle dage’ troede jeg at jeg bare skulle finde nogle investore, og så kørte det derfra. Jeg kontaktede bl.a. dig (på den mest latterlige måde, men lad det være det – kommunikation er ikke min stærke side). Men du fortalte mig (skrev); “alle har idéer, det handler om at sætte idéen igang”. Det havde jeg ikke fattet før du sagde det. Og du har ret. Alle har idéer. Det er jo det nemmeste. “Hvad kunne jeg godt tænke mig” = en idé.. Nå men jeg fandt sammen med en kammerat som er min perfekte modspiller og vi har arbejdet sammen i snart et år nu. Planen er at vi er ude med vores service 1. feb. og det er så det jeg er ved at blive syg i hovedet over ikke er endnu.

Det har egentligt været meget rart at skrive sine følelser et sted hvor jeg ved det bliver læst (også selvom folk måtte være skide ligeglade).

Jeg ved ikke om jeg syntes du har brug for en pause/ferie (som de andre skriver). Hvis du har pengene til det.. Eller lad mig sige det sådan her… Hvis jeg havde pengene til det, og jeg havde det ligesom jeg tror du har det, så ville jeg finde ud af hvad det ville koste at snakke ens situation igennem med folk som James Arthur Ray og Jack Canfield. Det tror jeg kan hjælpe meget. Du kan selvfølgelig også bare læse deres bøger kan man sige.

Men good luck med det hele. Nu vil jeg sætte mig til at drive mig selv mere til vanvid med ting jeg ikke kan gøre noget ved.

Christian Saxeide

som min morfar sagde igår aftes ved spisebordet..

” Brug meget tid på de små ting. Brug MEGET lidt tid på de store ting..”

Han er 90 år…. og vi var til mormors begravelse igår. Det sætter tankerne igang…

Brug Meget lidt tid på de store ting / store beslutninger..

Jeg syntes nu det giver mening.. men man gør desværre ofte det modsatte..

Morten.– nyd din weekend… lav en lasagne og hyg med børnene… ( ps. brug meget tid på lasagnen )

Mortnen, can you give me a call?
Brian Bigley 619-865-6400

Trust you are well being lucky.

““Jack of all trades master of none” Comes to mind, and I agree with above 2 posters.”

To Lars’ comment above I can only say that I
disagree on that way of thinking and add

“That it takes a generalist to become a specialist”.

Don’t believe that it is possible to develop
in one area without the knowledge
and competences of many hence the quote above.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: